Comfort.Makers@meta.ua

0967645065 Антон

0965476974 Дмитрий

Понедельник–пятница

9:00–18:00

Кухни под заказ

Кухни под заказ изготовление доставка монтаж в Киеве. Скидки от 10%. Приготування їжі — це дуже непросте заняття, яке вимагає досить великої кількості зусиль. А якщо врахувати, що в основному завдання приготування різної смакоти покладена на тендітні жіночі натури, то необхідно все передбачити в кухні таким чином, щоб мінімізувати навантаження, пов’язані з приготуванням їжі. А це означає, що необхідно передбачити будову кухні в цілому таким чином, щоб вона була втіленням ергономічності!

За своїм типом кухні розрізняють: П-образна, Г-подібна, дворядна, однорядна, острівна і півострівна. П-образна кухня являє собою конструкцію кухонних меблів, яка встановлена ​​уздовж трьох суміжних стін, через що і отримала таку назву. Г-подібна кухня подібна П-образної, але тут задіяні дві суміжні стіни.

При конструкції «дворядна», всі кухонні меблі розташовані на двох що стоять один навпроти одного паралельних стінах, що створює посередині прохід. Однорядна кухня, відповідно, це кухня, розташована біля однієї стіни. І останні два види — острівна і півострівна кухня — являють собою в більшості випадків П-образну або Г-подібну кухню з  доповненням (барної стійки), тільки в першому випадку це додаток встановлюється в центрі, а в другому — з якої-небудь секції кухні — зліва чи справа.

Кожна з вищеописаних кухонь має свої особливості досягнення ергономічності, але всі вони керуються єдиним критерієм, що включає в себе підрозділ робочих центрів на три види — центр зберігання або підготовки, варіння і миття. Тому, який би тип кухні не використовувався, лише правильне і раціональне розміщення і використання цих трьох центрів дасть можливість досягти ергономічності на кухні.

Раціональне розміщення цих центрів має полягати в тому, щоб потрібно було виробляти мінімум дій, щоб виконати те чи інше завдання, що припускає використання кожного з цих центрів. Досягти цього можна шляхом використання декількох основних правил.

Перше.

Необхідно, щоб все знаходилося під рукою, тому всі використовувані меблі повинні бути розставлені ​​таким чином, щоб було потрібно мінімум рухів між такими складовими кухонних меблів, як мийка, плита і холодильник. Плюс до всього, десь між цими зонами, повинна обов’язково розміщуватися робоча поверхня, що дозволяє готувати продукти до подальшого їх приготуванню. Крім цього, різні лопатки, столові прилади, рушники та інші предмети краще всього розміщувати у висувних ящиках поряд з плитою або мийкою.

Друге.

Як правило, спина зазнає найбільше навантаження при приготуванні їжі, хоча б тому що доводитися стояти практично весь час. Отже, необхідно робити робочу поверхню таким чином, щоб вона максимально точно підходила за зростом — це дозволить максимально комфортно користуватися і мийкою, і місцем оброблення продуктів, і нижніми тумбами. І вже, виходячи з росту людини, необхідно навішувати шафи, щоб можна було без труднощів дістатися до всього необхідного.

 

Третє.

Також відмінним рішенням проблеми ергономічності кухні стане використання висувних ящиків. Саме завдяки висувним ящикам вам вдасться заощадити простір, і при цьому у вас в потрібний момент все буде під рукою, потрібно лише відкрити потрібний ящик.

Четверте.

Вся побутова та вбудована техніка повинна бути розташована раціонально, так щоб вона займала мінімум місця на кухні. Так, приміром, духовку найкраще монтувати на одному рівні зі стільницею, а шафи і тумби, під каструлі і різного роду важку посуду, оптимально розміщувати внизу — так їх зручніше діставати. Це необхідно, тому що кухонна техніка представлена ​​у великій кількості, і при цьому можна вбудувати мікрохвильову піч або ж кавоварку в шафи або ж пенали, що істотно заощадить простір.

П’яте.

Як правило, на кухні є простір, який можна іменувати додатковим корисним простором. Сюди можна віднести і простір під мийкою, і простір над мийкою, або ж десь поруч, незадіяні стіни, на яких можна розташувати різного роду навісні конструкції, які дозволяють поміщати туди посуд, спеції, різні дрібниці, такі необхідні при готуванні їжі. Під мийкою можна розташувати ящики або пристосувати туди миючі засоби, поставити відро для сміття.

Шосте.

Використання системи «Push», яка набагато практичніше і зручніше, ніж звичайні ручки на меблях. Завдяки даній системі, ви зможете практично в один рух добиратися до всього необхідного, розташованого в ящиках. Вам залишається лише натиснути на фасад ящика, і вуаля — шафка відкритий, ящик виїхав. Крім функціонального навантаження, дана система надасть вашій кухні витонченості форм, плавності поверхні, а відсутність пересічних струмок дозволить використовувати зовсім інші сучасні конструктивні особливості меблів.

Таким чином, ми висвітлили основні моменти, які необхідно дотримати, якщо ви бажаєте, щоб ваша кухня була зручна в експлуатації при готуванні їжі, мала відмінний вигляд і викликала у вас лише позитивні емоції, як безпосередньо від свого зовнішнього вигляду, так і від процесу приготуванні їжі та здійснення будь-яких дій на кухні.

Выезд специалиста на объект, замер смета Бесплатно.

                     

Понравилась статья? поделись с друзьями:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Одноклассники
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Мой Мир
  • MySpace
  • FriendFeed
  • В закладки Google
  • Google Buzz
  • Blogger
  • Блог Я.ру
  • БобрДобр
  • Сто закладок
  • LinkedIn
  • MisterWong.RU